Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ – ΒΟΥΛΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

1) Tην Πέμπτη 16 Ιουνίου, 7μμ, στην πλατεία της Βούλας θα γίνει νέα συνέλευση κατοίκων (η προηγούμενη έγινε στις 9/6, με 150 άτομα, που αναφέρθηκαν στα προβλήματα της περιοχής, τα οποία οξύνονται με την εφαρμογή  του μνημονίου - Ασκληπιείο Βούλας, κλείσιμο καταστημάτων, λειτουργία των σχολείων, εκποίηση του αεροδρομίου του Ελληνικού, ιδιωτικοποίηση των παραλιών κ.α., αλλά και  σε γενικότερα προβλήματα - ανεργία, κατάργηση κοινωνικών καταχτήσεων, έλλειψη δημοκρατίας).

2) Το Σάββατο 18 Ιουνίου, 8μμ, στην παραλία της Βάρκιζας, οργανώνουμε συγκέντρωση και συζήτηση με θέμα «Οικονομική κρίση και προοπτικές διεξόδου».
Ομιλητές  θα είναι οι: Γιάννης Μηλιός (πανεπιστημιακός) & Γιάννης Αγγέλου  (οικονομικός αναλυτής).

3) Με σύνθημα «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»  η Κίνηση Πολιτών προγραμματίζουμε, για το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Ιουνίου, δράσεις  «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» στις πλαζ  Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Συγκεκριμένα, θα σταματήσουμε συμβολικά τη λειτουργία των ταμείων για 2 ώρες (11 – 1 το μεσημέρι), θα μοιράζουμε έντυπο υλικό και θα ενημερώνουμε τους πολίτες για την ανάγκη του αγώνα προκειμένου  οι παραλίες να μην εκποιηθούν και να παραμείνουν δημόσιοι χώροι με ελεύθερη πρόσβαση  σε όλους τους πολίτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου